vineri, 16 mai 2008

Dying brokenhearted - primul titlu in engleza

Dupa o pauza fortata din cauza catorva inundatii, cutremure si caderi de meteoriti, Violatorul Carpatin revine in forta. De data asta cu o poveste de dragoste sfarsita tragic. Margaret Mitchell, William Shakespeare, Sandra Brown vor plange de ciuda cand vor citi aceasta drama. Asadar...

Spre surprinderea tuturor, Violatorul Carpatin s-a cumintit brusc dupa o saptamana de foc. Azi s-a trezit, ca de obicei, cu pula sculata. Se duce la toaleta, se scarpina la coaie si da drumul la jet. Trage apa in timp ce se baseste si paraseste incinta cu gandul la tigara si cafea. Ajuns in bucatarie, ramane stupefiat: nu are tigari! "La dracu, trebuie sa cobor pana la Agip!". Se imbraca rapid si coboara. In drumul spre benzinarie, Violatorul Carpatin se intalneste cu o fosta colega de liceu, Andreea Ichim. (ti-am promis ca iti dau numele adevarat ca sa te fac de cacat). Da, chiar aia care sta in Bucurestii Noi!

A. I. (cu ochii cat cepele) Violatorul Carpatin???

V. C. Da. Eu sunt. Andreea?

A. I. Doamne, de cand nu te-am mai vazut! Arati foarte bine si nu spun doar asa, de complezenta.

V. C. Hei, nici tu nu arati rau (de fapt e mult mai buna decat atunci cand avea 18 ani). Ce faci acum, nu ai timp sa stai la o cafea?

A. I. Ba da, vin de la serviciu si ma duceam spre casa. Unde mergem?

V. C. Pai hai pana la mine...

Luam tigari si niste chipsuri, cafea avem, asa ca totul e pregatit pentru o tacla. Urcam. Ne intindem la vorba si aflu ca nu e maritata (a stat cu un bulangiu fro cinci ani), copii n-are, dar are in schimb doua credite marisoare. Ii bag si eu cateva minciuni nevinovate, asa ca din toata discutia asta singurul adevar e cel legat de credite.

Dupa o juma' de ora de discutii, simt o mana pe picior. "Asta are chef de pula", gandesc in stilul caracteristic. Nu, nu ma insel, fata pe care eu o credeam in liceu maicuta vrea sa ma futa! Bineinteles, nu ma pot opune, asa ca ii bag pe nesimtite o limba pe gat. Ca la un semn, imi desface slitul. De aici e clar ce s-a intamplat. Si a fost cu perversiuni!

Din pacate, aceasta minunata poveste de dragoste de doua ore se sfarseste tragic. Pe Andreea o apuca remuscarile si-mi spune ca o asteapta acasa sotul, doi copii (o fetita si un baietel) si o pisica birmaneza. Eu, cu inima sfaramata vreau sa ma sinucid, dar ma abtin in ultima clipa sa ma arunc pe geam. Andreea pleaca cu lacrimi in ochi si un pic cracanata. Imi arunca din tocul usii un "A fost super". Mai vreti batiste? :)

P.S. Am bifat-o si p-asta. A 11-a din ianuarie incoace. Sunteti invidiosi, nu?

5 comentarii:

Unknown spunea...

Dream on... :)

Anonim spunea...

Genial, fuckere! :)

Violatorul Carpatin spunea...

Daca mister Macca spune ca e genial, atunci pot sa mor linistit. Mi-am terminat misiunea pe Pamant. Acum pe bune, mersi de apreciere.

antivideanu spunea...

Da-te-n pula mea, ca m-ai facut sa plang... :((

Violatorul Carpatin spunea...

antividene, ti-am zis ca e o tragedie... de titlu ce zici?