vineri, 11 aprilie 2008

În loc de introducere

Nu vă salut. Blogul ăsta debutează azi 11 aprilie 2008. După cum deja unii dintre voi ştiu autorul acestor rânduri este considerat un geniu, aşa încât vă voi ţine la curent cu toate tâmpeniile. Logic, nu?

Pentru început vreau să vă avertizez. Aici nu veţi avea NIMIC interesant de citit, în schimb ţin neapărat să mă injuraţi. Cât mai mult! Şi să nu vă ascundeţi sub pseudonime cretine. Asta ca să vă dibuiesc şi să va iau la pulă! Uuuups!!! Ce am zis? Îmi este ruşine de mine... Jur că se va repeta, ba chiar veţi putea citi cuvinte atât de nasoale încât veţi leşina pe loc. Hai gata, aţi înţeles despre ce vorba.

7 comentarii:

Halaicu spunea...

Pula mea, daca vrei tu...

Halaicu spunea...

Bai, pula mea... Si mi-am promis ca nu o sa injur, in pula mea. Eh... Pula mea, ce pula mea!? Te superi? Ma doare in pula, in pula mea... Hai da-te-n pula mea, ca am glumit, ce pula mea, doar ma stii in pula mea... Hai ca deja imi bag pula...

Violatorul Carpatin spunea...

Halaicule... Te-am notat, vorbesti cam urat.

Loredana spunea...

Bai baiatule, te crezi ciudat? Nu prea cred..nu ai ce face la job si in loc sa o frci faci pagini stupide? of, mai bine mergi pana la baie pentru ca o rezolvi mai repede...take care baby!

Violatorul Carpatin spunea...

kiss, iti multumesc ca esti singura(ul) care ma apreciaza la adevarata valoare. esti oricand binevenit(a) la mine acasa. see you later honey.

beib spunea...

Honey da-o-n pizda masii ca tu poti mai mult de atat!E un blog interesant si...vad ca ti-ai propus sa te exprimi cat se poate de "clar" =)) Dar de unde vine atitudinea asta de rebel,ce radacini are?

Violatorul Carpatin spunea...

beib... o dau in toate pizdele, nu numai in a ma-sii! cat despre atitudinea de rebel... crezi ca am fost vreodata altfel?