marți, 15 aprilie 2008

Ratare cu poarta goala

Este frig, bate vantul si ploua. Din acest decor bacovian nu puteam lipsi eu. Si unde pot fi gasit, daca nu in carciuma. Asadar, Violatorul Carpatin, impreuna cu un prieten, al carui nume nu va fi dezvaluit (pentru ca m-a rugat in genunchi ca nu vrea sa divorteze), ies, normal, la doar o bere. Dupa cateva sticle golite, tovarasul meu ma provoaca:

Prieten Violatorule Carpatin, o vezi pe chelnerita aia? Ce zici?

V. C. Da, e buna vagaboanta. Cam pustoaica, nu cred ca pica asa de repede.

Prieten Hopa, probleme? Pe vremuri...

V. C. Hai ca m-ai atatat. Ma duc sa ma pis, daca trece pe aici da-i cartea mea de vizita.

Nu ies bine din toaleta ca sunt abordat chiar de Oana, cum aveam sa aflu nu peste multa vreme ca o cheama. Cartea de vizita si-a facut datoria. Surprinzator, fata e volubila. Aflu rapid ca are 20 de ani, este din Bacau si, pe deasupra, studenta in Agronomie. Ca munceste ca sa se intretina, ca parintii ei sunt plecati in Italia si inca mai multe detalii neimportante pentru mine. Deci, intru in subiect.

V. C. Si ce faci in seara asta?

Oana N-am planuri, tu ai? Ies pe la 11... Daca vrei sa mergem pe la mine... Stii... colega mea de camera e plecata acasa, la Husi.

V.C. (in minte: Ba, da' curva e asta!) Mergem, cum sa nu! Dar mai avem de asteptat o ora, pana iesi tu. Stai, nu pleca! Adu-ne si noua doua ciorbite taranesti.

Trece ora, prietenul meu pleaca cu inima in dinti spre casa, gandindu-se unde o sa doarma, la ghena sau pe pres? Eu o iau de manuta pe Oana, trecem pe la non-stopul care inchide la 12 ca sa cumparam o sticla de vin rosu si niste prezervative, apoi purcedem spre caminul din Agronomie. Ajungem, bem vinachele, mai mult eu ca ea s-a dus pe hol sa faca un dus si trecem la fapte. Totul avea insa sa se sfarseasca tragic. In toiul "razboiului", mana imi aluneca spre locul la care viseaza toti barbatii. Inlatur cu o miscare violenta bikini si surpriza! Neplacuta. Padurea Letea era, pe vremuri, virgina fata de ce am descoperit eu. Deodata, simt ca cineva ma tradeaza. Ca o fi dezgust, ca nu am fost eu obisnuit cu asa ceva, nu stiu... Important e ca nici vinul rosu si nici telina din ciorba taraneasca nu au putut face minuni. Mi s-a taiat si gata. Dar ce dracu sa-i spun? Ma decid.

V. C. Oana, imi pare rau dar nu mai putem continua.

Oana Ce??? Vino aici sa-ti arat ceva ce n-ai mai vazut in viata ta.

V.C. Serios, acum mi-am dat seama. Semeni prea mult cu mama...

Oana Du-te dracu! Sa nu te mai prind prin Bordo ca pun bodyguarzii pe tine!

Am plecat dezamagit. Fata chiar nu era de ratat. De acum, pe langa prezervative o sa mai cumpar si o lama de ras. In final, a trebuit sa ma consolez cu o laba. Cateodata pizda cu cinci lindice face minuni.

16 comentarii:

antistelistul infocat spunea...

antistelistul infocat:

violatorule, esti praf si pulbere, un betivan manelist ale carui postari tradeaza frustrarile si neimplinarile din aceasta viata si cele anterioare. las-o-n "sangue" ca esti plictisitor ca pizda pe care o slavesti in fiecare "aventura", dar de care, din pacate, nu mai ai parte.

p.s. un gand bun si pentru toti labarii care vad in tine un model si iti tot ridica mingea la fileu pe blog-ul asta de cacat.

MathiasTHOMSON spunea...

Tata, nu e rau! Blogul tau, desi pigmentat cu multe inflorituri are exact trendul pe care il are un sucees. Are ceva Otv-istic in el...si asta prinde. Oana din Bordo, am sa trec pe acolo sa intreb...in rest mult succes!

antistelistul infocat spunea...

pentru mathiasthompson

bai ce nick de gay ai. de unde chilu' meu ai mai aparut si tu cu denumirea asta CAP-ista. Mars in lanul de porumb de unde ai aparut. Mi-au spus niste tovarasi de ai tai ca iti pipai colegii pe la munca dupa care de duci sa faci o laba trista. Stii care e faza tare? Nici laba nu poti sa-ti faci, impotent mic si gretos...

Violatorul Carpatin spunea...

antistelistule, sa-mi bag pula, ai dreptate. esti primul care ma face pilaf, asa cum mi-am dorit! tot respectul pentru un baiat care isi baga dusul in cur dupa ce se caca. de asemenea, te apreciez pentru "inventivitatea" ta in domeniul jurnalistic. mai mult, imi place la tine atitunea optimista, fara de care nu puteam sa razbesc in viata.

antistelistul infocat spunea...

hai ca m-ai injectat rau de tot...

nu o sa mai imi expun sentimentele fata de blog-ul si, pentru o impartialitate totala, o sa ii las pe ceilalti, din jurul tau, sa isi dea cu pararea: un blog trist, in stilul unui pusti cordit de 12 ani, mi-ar fi rusine sa spun ca am citit asa ceva, dar sa mai si scriu pe el, cum sa te lauzi cu o compunere de clasa a 4-a pigmentata cu injuraturi si obscenitati etc

si cand te gandesti ca indivizi cu sexualitate incerta considera reprezentatia "un trend de succes"

huuuuo, generatia stirilor de la ora 5.

atat am avut de spus...

Violatorul Carpatin spunea...

antistelistule, vad ca nu-ti place blogul, dar ai deja trei comentarii! tine-o tot asa ca te iau cu mine si, in sfarsit, o sa ai sansa sa te dezvirginezi. cred ca la tine, la schitul din muntii rodnei, ai avut sansa sa ai relatii sexuale doar cu vaca din dotare.

antivideanu spunea...

Facare, esti varza. Mi-e rusine ca te-am cunoscut. Bai, sunt oameni care au fost in Irak, care s-au dus in Afganistan, prietenul nostru Halaicu merge zilnic cu 41, si toti au supravietuit. Or tu n-ai putut sa futi o flocoasa?! Macar ii dadeai un anal, ce dracu! In locul tau n-as mai scoate capul in lume. Esti jalnic si ne faci de rusine...

Violatorul Carpatin spunea...

antividene, stiu ca am dezamagit multa lume. vad ca fanii mei sunt intrigati de faptul ca n-am dus la bun sfarsit un fleac. frate, dar cand tot ti se afunda mana de nu mai dai de fund... serios, am simtit numai repulsie.

Halaicu spunea...

Bai, violatorule, e periculos sa te afunzi in toate hatzishurile, eu te inteleg. Nu ai auzit si un chiot tarzanian cat ai umblat pe-acolo? Cine stie, poate te rataceai si faceai un menaj a trois, tu, chelneritza si Cheetah. Si aia tot flocoasa, dar acum, nu cautzi capra de floci...
P.S. Pe langa lama de ras, trebuia sa iei si un sampon si un pieptan. Sau ceva bigudiuri...

Violatorul Carpatin spunea...

Halaicule, esti singurul care imi impartaseste opinia! sa treci mai tarziu pe la mine. 200 RON e bine?

antistelistul infocat spunea...

bai, voi chiar nu aveti de lucru? sefii vostri cum tolereaza astfel de comportamente? puneti mina la munca putorilor. valabil pentru mathias etc, violatorul etc, antivideanu, halaicu, subsemnatul si toti "facarii" care, culmea, castiga banii in timp ce citesc/comenteaza elucubratiile unei minti bolnave

bunicuta perversa spunea...

Bai "v. c." fata e in trend ) se poarta pletele daca nu stii.

Normal "domnisoara" la frumoasa varsta pe care o are ar fi trebuit sa fie "ca in palma".

Data viitoare sa controlezi fata la "pasarica" ca sa nu mai dai banii aiurea pe prezervative si rose-uri.

antistelistul infocat spunea...

fa bunicutzo, cine ciocanu' meu ti-a cerut tie parerea. vrei sa pari amuzanta, spirituala, dar esti doar simpla boarfa prafuita.

"fata e in trend" spui tu, vaca batrina, dar stii ce e ala trend? cred ca te referi la parul din nasul tau coscovita micutza.

iti doresc sa te prinda violatorul carpatin, sa fii rasa acolo jos si sa-ti faca felul. cred ca ati fi un cuplu de belea.

hai sictir ramolitu' dreacu'

bunicuta perversa spunea...

De ce sa nu facem un trio mai frustratule?! si daca iti place chemam si toti stelistii sa isi clateasca ouale in gura ta.
Ma gandesc eu asa...tot parul de pe corpul meu nu face cat parul din curul tau. Dar nu e pb ca vei avea de unde face implant daca te pandeste cumva chelia.

antistelistul infocat spunea...

fa coclita dreacu, te-am bagat prea mult in seama si ai inceput sa ma stresezi.

esti doar un lichid secretat de rinichi şi colectat de vezică si iti doresc sa faci "trio" cu bastonul din dotare si cu proteza violatorului carpatin.

din glumele de cacat pe care le ai in tine, se vede ca esti mai proasta decat o turma de rumegatoare. sa-ti dau foc si sa te sting cu kerosen, curva batrina si ridata.

subiect inchis

bunicuta perversa spunea...

Nu m-as mira ca tu sa fi vre-un soarece de birou care si-o ia la palma..dar na...cred ca esti atat de frustrat incat te simti nevoit sa raspunzi la toate prostiile debitate de mine!