miercuri, 16 aprilie 2008

Un ttigan elevat

In sfarsit am dat lovitura. Dupa 11 ani de presa, Violatorul Carpatin si-a indeplinit visul: un mini-interviu pe teme fotbalistice, in exclusivitate, cu Adrian Copilu' Minune! Volubil, The Manele King Kong, a raspuns cu sinceritate intrebarilor comode. Cititi, integral, interviul:

V.C. Domnule Rhodos, in primul rand as vrea sa va intreb cu ce echipa simpatizati?

A. C. M. Asta e intrebare, barosane? Cu Rapid mancatias pula matale. Iubesc echipa asta de cand Tara, Goanta si cu Gheara formau cel mai tare atac din tara. Domnule Nicu, sarna... (face o reverenta).

V. C. Domnule Gogea Mitea, ce parere aveti despre "cazul bricheta"?

A. C. M. Chiparosule, eu nu este de acord cu albitru ala. Pai, sa moara fiimea daca te mint, pe bulangiu ala de Diaconu il fac la carotida. (nervos) Pai e posibil sa aplice regulamentul? Sa fac spune daca nul pun pe badigard sal taie cu sabia la mate! (din ce in ce mai nervos).

V.C. Domnule Ghita Muresan, va rog, calmati-va. Ce spuneti despre redactorii ProSport care au denumit din greseala sau intentionat o poza, pe editia online, la un articol despre Rapid, "tigani.jpg"?

A. C. M. Ce sa zic, gagiule? Atata timp cat nu calci in handel totul e perfect. Dar asta e prea de tot. Hai, ca zici ca cuvantul ttigani nu ma deranjeaza, ca asta suntem, romi din ttiganie, dar sa pui acel jpg rusinos mi se pare prea de tot. Eu sunt prost? Toata lumea stie ca jpg inseamna "jegosii penali din Giulesti". Eu nam nimic cu ziaristi, si dar daca tot mai intrebat, sunt de parere ca si ei trebuie sa mananca o paine.

V.C. Domnule Goliat, in final, care este secretul succesului dumneavoastra?

A. C. M. Violatorule Carpatin, totul tine de aptitudinile intelectuale, de estetica si, nu in ultimul rand, de farmecul personal. Nu stiu cum sa-ti explic ca sa intelegi... De exemplu, o combinatie intre vocea, fizicul si cultura mea generala da pe spate toti fanii.

N.R. Violatorul Carpatin baga mana in foc pentru autenticitatea acestui material. Pentru mai multe detalii privind acest interviu nu ezitati sa contactati autorul pe adresa de yahoo messenger.
-

4 comentarii:

lorelei20 spunea...

Violatorule Carpatin, cu asta ai dat-o in bara! Se vede ca acest interviu nu este unul real, dar cred ca din lipsa de subiecte si pentru ca ai prea mult timp liber la lucru te apuci sa inventezi aiureli...mie nu imi place, esti mult mai bun de atat!

Violatorul Carpatin spunea...

lorelei, beib, gusturile nu se discuta. de exemplu, cacatul asta de interviu mi se pare mult mai misto decat celelalte aberatii. si ieri, cand l-am scris, am fost liber! eu cand sunt la serviciu muncesc, nu ca altii.

aquilla spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
aquilla spunea...

bah...nush cum sa incep...asa ca incep cu:
da-l in pula mea de terminat, se vede ca e cioara....tine si cu fc ciorecs. abia astept sa moara el si fenomenul pe care il reprezinta...in kkt de spurcati :))))
in rest e belea blogul...pula mea.

bafta in continuare...vreau autograf, dar nu pe pula mea...ci pe o sticla de stejar :))))