duminică, 13 aprilie 2008

Vrei un lapdance?

Sa-mi bag pula, am trait-o si p-asta! Am fost intr-un club de spatisti si este exact asa cum povesteste Daniel Befu. Fratilor, in clubul asta de spatisti sunt chiar spatisti! Si asta n-ar fi nicio problema, dar incearca sa te si agate. Dar sa va povestesc...

Vinovatul principal este Florin Alboiu. Dupa 15 beri in Coyote, acest rege al filmuletelor, evident porno, are o idee fantastica:

F.A. Violatorule carpatin, aici s-a cam pisat.... Mergem pana in Purple? Il cunosc pe barman...

V.C. Ba, asta nu e ala de spatisti? Ce dracu, esti nebun? Eu ma gandesc la un El Comandante, ca au absint.

F.A. E plin la ora asta in Comandante si n-am chef sa stau in picioare. Hai ma in Purple ca nu se atinge nimeni de noi. Un tovaras de-al meu chiar a agatat o pizda acolo! Oricum, mergem sa doar sa mai bem ceva.

V.C. Bine facare, daca zici tu....

Mare greseala am facut, in conditiile in care parerea mea despre barbati cu puli in cur este arhicunoscuta. In primul sfert de ora petrecut in club nu s-a intamplat nimic interesant. Aaa, ba da, am ras scurt doua beri d-alea cu gust de nu stiu ce. Apoi a inceput cosmarul. Nu-mi dau seama cum naiba, dar Florin a disparut (ma intreb si acum de ce se ducea din 10 in 10 minute la toaleta). Ramas singur printre poponari am fost luat in vizor de un "fatherfucker". Ma trezesc cu o bataie pe umar. M-am intors ca prostu...

Un chelios de doi metri: Ce faci, baby?

V.C. Florineeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Un chelios de doi metri: Aaa, scuze, esti cu prietenul...

V.C. (Dupa 30 de secunde de gandire) Da!

Un chelios de doi metri: OK, am inteles. Oricum, daca vrei sa bei ceva...

V.C. Nu, multumesc, esti amabil. (Florin este injurat cu sarg in mintea mea)

Ufffff, am scapat. De-abia astept sa-si faca aparitia Florin ca sa-l iau la pula! Ce-am zis? Offf! Daca stai printre bulangii astia incepi sa gandesti ca ei. Dar Florin nu apare. Spatistii danseaza pe imnul lor, cica Proud to be gay... Pula mea, ma duc sa-mi mai iau bere, asa de suparare. La bar, doi curajosi isi iau limbile in gura, profund. Cand sa cer berica, apare, angelic, o gagica. Yes!

Gagica Buna seara, ce faci nebarbieritule?

V.C. Wow, in sfarsit un om normal! Uite, m-a adus un prieten aici si nu prea ma simt in largul meu.

Gagica De ce? Te feresti ca ai sentimente fata de barbati? Eu sunt Gelu...

V.C. (la urechea lu' Gelu, zambind) Futu-ti mortii ma-tii de bulangiu, pleaca dracu de aici ca-ti rup fata!!!!!!!!!

Gagica Amabil, nu am stiut ca esti straight, ca altfel nu te abordam. Oricum, daca vrei mai tarziu un lapdance...

Nu mi-am mai luat nicio bere, ca oricum ramasesem fara bani. Il gasesc in sfarsit pe Florin, imi iau la revedere si plec. Inca o seara feerica. Sa-mi bag pula...

8 comentarii:

Bogdan Coroama spunea...

Super tare....sa mor eu. am ras cu lacrimi. Numai tie ti se poate intampla asa ceva.... ha ha ha ha....date-n pula mea.....:))

Florin Alboiu spunea...

Ce iti place sa mai bagi din top... Cand pana mea ti s-au intamplat tie toate astea? In alea 10 minute cat am fost dupa tigari? Nu prea cred. Da' cand m-am intors a trebuit sa te caut, pentru ca deja socializai pe la mese...

Violatorul Carpatin spunea...

Bogdane, nu cred ca numai mie mi se intampla. Oricum, daca esti fara Cristina, iti recomand din suflet un club. Se cheama Purple. Nici nu e nevoie sa agati tu! Vin fetitele la tine si-ti fac si lapdance. Sa fac spume!

Florine, las-o balta. Ce sa zici si tu acum... Alea 10 minute au fost vreo 30, tigarile erau la toaleta si bunaciunea aia cu care erai avea cocosel.Hahahahahaha!

Lorelei20 spunea...

esti un haios dar putin cam porcos :))

Violatorul Carpatin spunea...

lorelei20 - nimeni nu-i perfect...

MathiasTHOMSON spunea...

Urata treaba, deci daca ajungi in purple risti sa iti inrosesti curul... Cred ca daca m-as duce pe acolo ar iesi cu bataie...asa ca pass... Nu imi plac de nici o culoare gay-ii...dar sa fi in mijlocul lor...este cu adevarat terifiant.

antistelistul infocat spunea...

atita buna intelegere n-am vazut in viata mea pe un blog. toata lumea ride (molaul de coroama - care chiar crede ce scrie pe toti peretii), canta (nedeflorata de lorelei - care spera sa puna violatorul ciocanu'pe ea), danseaza (imbarligatorul de alboiu - care incearca sa stearga urmele celor 30 de minute pe care nu le poate deconta defel) si debiteaza imbecilitati (fatalaul de dany - care se crede bruzli si cichicean la un loc si nu e nici macar un fane spoitoru)

Violatorul Carpatin spunea...

antistelistule, esti atat de perseverent incat iti fac o invitatie oficiala pentru a te alatura echipei conduse de mine. sper sa accepti pentru ca stilul tau acid este pe placul numerosilor mei cititori. daca nu, sa-i sugi coitele lu' gelu. cu rsepect, Violatorul Carpatin